Kesä, eikä mitään tekemistä

Kesästäni tuskin tulee yhtä eteerinen kuin Maija Vilkkumaan kesästä, joskin pakko myös tunnustaa, et on mulla vähän tekemistäkin.

Kevät ei ole mennyt blogin päivittäminen suhteen kovinkaan vahvasti. Ainahan voi toki sanoa, että aika on kulunut muissa hommissa, kuten pääsykokeissa ja sen sellaisella.

Teatterikorkeakoulun pääsykokeissa tipuin aamupäivän osuuden jälkeen. Tunne oli jännittävä, harmitti mutta ei kuitenkaan. Tunsi ja tiesi, että tää on se juttu, tätä kohti täytyy yrittää uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes pääsee sisään tai kuolee. Eli ensi keväänä uudestaan.

Sosionomin opintoni tyssäsivät yhteiseen esikarsintakokeeseen. Sotelin yhteisestä esikarsintakokeesta muuten sen verran, että se toimi uskomattoman hienosti siihen nähden, että se toteutettiin netissä ja siihen osallistui aika paljon ihmisiä. Mie en nyt vaan saanut tarpeeksi pisteitä.

Medianomiakaan minusta ei tule. Ei taaskaan. Journalismin suuntautumisella olen päässyt toiselle kierrokselle asti, visuaalisen suunnittelun puolella tipahdin ensimmäisellä kierroksella.

En ole saanut töitä. Sain kuitenkin koulupaikan Limingan Taidekoulusta, josta maksan itseni kipeäksi ja toivon, että ensi talvena saan kasaan jotain, jolla myydä itseäni ja osaamistani.

Muussa tapauksessa etsin itselleni ”sopivimman” linjan ammattikoulusta ja toivon, että pääsen peruskoulun päättötodistuksella sisään.

Minulla on tekemistä kesälle. Kesäteatteri vie reilusti aikaa. 8.7. tulee ensi-iltaan Kaislikossa suhisee. Siitä lisää myöhemmin. Teatteri on onneksi harrastus, joka tuo tekemistä arkeen ja järkeä päähän.

Näillä ajatuksin, oikein mukavaa, lämmintä ja turvallista kesää teille kaikille. Palaan, kun on jotain kertomisen arvoista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: