Kohti uusia seikkailuja

Tervehdys kaikille blogini ystäville ja satunnaisille vierailijoille.

Edellisestä artikkelista alkaa olla aikaa toista kuukautta ja sen jälkeen onkin ehtinyt tapahtua yhtä sun toista jännittävää. Asia on kuitenkin niin, ettei blogin päivittäminen kuulu noiden tapahtumien pariin.

Ainakaan tämän blogin. En voi ikinä sanoa ei, mistäpä minä sen tietäisin vaikka jonain päivänä pitäisin taas toista blogia. Kirjoittaminen ja asioiden pohdiskelu on mulle mieluisia juttuja.

Jatkossa keskityn toteuttamaan CV- ja työnhakusivuja toisaalle. Lisäksi haaveissa on niin sanottu esiintymisportfolio, jonka tarkoituksena on olla tukityökaluna elokuva-, tv- ja teattericastingeissä.

Työmarkkinat eivät ole edelleenkään olleet kovin suosiolliset, mutta pieniä valonpilkahduksia on jälleen ollut ilmassa. Jos hyvin käy, pääsen hetkeksi opiskelemaan ja työskentelemään aivan uusien taitojen parissa, jokseenkin tutussa ympäristössä. Pidän kuitenkin silmäni ja korvani auki mahdollisien luovien alojen pitkäaikaisten työpaikkojen suhteen. Luonnollisesti kouluun hakemiset odottavat myös keväällä.

Blogini siis pysähtyy, minä en. Toivotan minua seuraavat tervetulleiksi seuraamaan jatkossa muita käyttämiäni välineitä, kuten Facebookia, Twitteriä ja Instagramia. Yhteystietoni pysyvät jatkossakin ajankohtaisina ja niitä käyttäen minut saa näppärästi kiinni. Jos joku jää kaipaamaan työnäytteitäni, ne löytyvät edelleen portfoliostani.

Suuri kiitos viesteistä ja palautteista, joita olen parin vuoden aikana saanut. Ne ovat lämmittäneet mieltäni ja herättäneet ajattelemaan uusilla tavoilla. Kokoan vielä Luetuimmat-välilehdelle koonnin kaikkien aikojen luetuimmista artikkeleista.

Loppuun haluan puhua kaikille niille, jotka ovat löytäneet blogini painiessaan samankaltaisten ongelmien kanssa, joita olen itsekin elämässäni joutunut kohtaamaan.

Me, minä etunenässä, haikailemme usein oikotietä onneen. Tiedostamme, ettei sitä ole, mutta silti toivomme, että se pelastava tai auttavat, kultainen oljenkorsi ilmeisestyi kuin taikuudella eteemme. Teemme ja viemme suuriakin töitä päätökseen, mutta emme kuitenkaan osaa olla onnellisia saavutuksistamme. Usein tunnemme, että juuri suurien töiden parissa vastoinkäymiset ovat suurimmat, eikä mikään mene koskaan kohtuudella. Jos astumme pois valitsemaltamme polulta, nöyrrymme kulkemaan jonkun toisen polkuja, emmekä enää löydä takaisin omalle reitillemme.

Minä sanon meille, tämä on totta. Ei ole uskomattomia oljenkorsia, on vain uskomatonta tuuria. Suuret työt eivät koskaan suju ilman vastoinkäymisiä, sillä muuttujia on liikaa ja puhtaasti toisen tavoilla toimiminen on itsensä myymistä, kaunisteli asiaa miten vain.

Sanonta kuuluu, ettei peli ole vielä menetettyä. Tuuriaan ei voi kasvattaa, mutta jos jaksaa yrittää hartaasti, voi löytää yllättäviä mahdollisuuksia. Omakohtaisesti voin sanoa, että pienetkin positiiviset uutiset voivat nostaa hetkellisen riemun. Jos suuret työt pelottavat, tee pieniä asioita. Asioita, joissa varmasti onnistut. Jossa mikään ei voi mennä vikaan. Asioita, jotka ovat vain sinusta kiinni. Mittaa noita asioita, pienistäkin puroista kasvaa niitä kaikenkuuluisia suuria jokia.

Kukaan ei päätä eikä määrää puolestasi, jollet anna siihen jollekin täyttä oikeutta. Sinun tiesi sinun valintoinesi on aivan yhtä arvokas kuin kenen tahansa muunkin. Jopa silloin kun olet väärässä. Vain sinä voit oppia valinnoistasi, ei kukaan muu. Eikä se ole kenenkään muun tehtävä. Sinun on tiedettävä, mitä sinä tahdot ja toimittava sen mukaan. Ole mielummin vaikka epäonnistuja, kuin katkera siitä ettet saanut toteuttaa itseäsi.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, kiitos ja näkemiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: